tiistai 8. marraskuuta 2011

Tästä se lähtee joulun odotus Papaniittien talossa

Joulu tulee pian, ihanaa !


Tähän Blogiin on tarkoitus laitella papaniittien joulupuuhia askarteluja ja tunnelmia.


Jotain joulua Willa Woodbeckeriin  on jo raijattu, kaamos/joulu/talvivalot ovat vielä kaupassa, mutta hankitalistalla paikalla 1.


Viime talvi rikkoi lähes kaikki valot, mikä ei sinänsä sureta kyllä yhtään, jo onkin aika hankkia energiapihit led valot tähänkin huusholliin, yhdet sisävalot ovat olleet olohuoneen nurkassa jo syyskuusta lähtien.


 Ihka ensimäinen itse tekemäni Tildaenkeli vuonna nakki, on saant arvoistaan seuraa. Mailegin Nissekalenteri on otettu kaapista esiin, yllätykset taskuihin on vielä hankkimatta.


 Tontun nimi on kuulemma Tellu, terveisiä vaan sinne Nastolan suuntaan !Tämä taasen on Panduron tarvikepaketista näprätty JouluPöllö.....en ole ihan varma miten pöllöt ja joulu liittyvät toisiinsa mutta ehkä se vielä selviää :). Aikamoisen aikaa vievä projekti eikä ihan pikkuisille soveltuva.


Massapallot on maalattu Sinellin Plus Color maaleilla, pintaan liimattiin "timantteja" Ylimpään esikoisen maalaamaan palloon liimattiin lisäksi Tildakruunu ja silkkinauhaan kiinnitettiin kolme kaunista vaalenapinaista helmeä. Varsinainen prinsessapallo siis.
Keskimäistä koristaa leveästä satiininauhasta sidottu rusetti ja pinnassa on turkooseja timantteja.
Alimmaisen ornamettikuvio on leikattu BigShot leikkurilla ja pintaan siveltiin kiiltoliimaa.


Nämä piparkakku-ukkelit ovat helppoja myös lapsen toteuttaa. Malli on piirretty piparkakkumuotilla. Pintaan tursotettiin kimalleliimaa ja nappeina toimivat pienet helmet. Ukkelit pujetetaan ohueen silkkinauhaan, helmet tuovat tasapainoa ja pitävät nauhat paikoillaan. Pelkät ukot ovat kevyitä ja lähtevät helposti leijumaan ohikulkiessa.

 Joulutähti on tehty tapettimallipalasta jonka löysin hyllyperukoilta, tähän löysin ohjeen netistä.Paperinaruenkeli on nähnyt jo muutaman joulun tämän perheen kanssa, pohjasta löytyy vuosiluku 2009.

1 kommentti:

  1. Onhan se kiva, että olen saanut uuden kaima-ystävän! Terkut Nastolasta.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi